top of page

SIKKERHED

Så snart handlen er gennemført slettes dine kortdata automatisk.

Vi anbefaler i øvrigt www.forbrugersikkerhed.dk, der giver en fyldestgørende information om bl.a. kortbetaling på internettet.

DATAREGISTRERING

Hos www.samsoelandkoekken.com er vi meget opmærksomme på forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Når du sender os en bestilling til os, skal du oplyse navn, adresse og telefonnummer således, at vi kan sende dine varer og om nødvendigt kan kontakte dig i forbindelse med ordren. Vi skal ligeledes have din e-mailadresse, hvortil vi sender ordrebekræftigelse og afsendelsesstatus. Oplysningerne gemmes forsvarligt og fortroligt i henhold til gældende dansk lovgivning. Bl.a. kræver bogføringsloven, at disse oplysninger gemmes i 5 år fra bestillingsdatoen.

Personoplysninger angiver på www.samsoelandkoekken.com videregives kun til virksomhedens interne og betroede samarbejdspartnere, f.eks. et fragtfirma, der benytter dine oplysninger om privatadresse for at kunne aflevere din bestilling. Personoplysningerne videregives ikke til tredjepart.

COOKIES

www.samsoelandkoekken.com anvender sessionsbestemt cookie til bl.a. at holde styr på de varer, du har lagt i din indkøbskurv.
Vi anvender desuden et analyseværktøj til at gennemgå trafikdata i form af logfiler fra www.samsoelandkoekken.com med henblik på at videreudvikle og forbedre hjemmesiden. I den forbindelse lagres der ingen oplysninger om din person.

Payment Methods
Contact
bottom of page